ГоловнаСтатті та публікації08.10.2021, 09:30

Українська делегація Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей долучилася до міжнародної конференції SBC Summit Barcelona 2021

До цьогорічної міжнародної конференції та виставки SBC Summit Barcelona 2021 приєдналася делегація Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. SBC Summit Barcelona 2021 — масштабний захід, в якому беруть участь представники профільних організацій, асоціацій та органів-регуляторів. Цього року подія зібрала представників більше ніж 450 компаній, організацій у сфері азартних ігор. У панельних дискусіях взяли участь понад 250 експертів і спікерів, які розповіли про аспекти розвитку глобального ринку азартних ігор.

У рамках заходів на міжнародній конференції SBC Summit 2021 Голова КРАІЛ Іван Рудий виступив з доповіддю на тему: «Стан розвитку сфери азартних ігор в Україні». Представники делегації ознайомили учасників конференції зі сферою регулювання азартних ігор в Україні, її особливостями ліцензування та перспективами розвитку.

Під час міжнародної конференції SBC Summit 2021 делегація КРАІЛ провела ряд зустрічей із представниками, які надають послуги у сфері азартних ігор, представником британської громадської організації «YGAM» та обговорила питання про посилення норм безпечної азартної гри та захисту гравців, основних проблем, що стоять перед галуззю, ключових технологій та інновацій у сфері азартних ігор і питання важливості діалогу органів-регуляторів та представників бізнесу.

Крім того, в рамках візиту також проведено обговорення з представниками органу регулювання сфери азартних ігор Іспанії питання головних проблем і викликів перед сферою азартних ігор та лотерей, а також подальші кроки щодо завдань двостороннього співробітництва.

Засновник «SBC» Pасмус Соломак запросив Голову КРАІЛ Івана Рудого взяти участь у міжнародній конференції від «SBC» - SBC Summit CIS, яка відбудеться в Києві в жовтні 2021 року. Запрошення до участі в подібному профільному, наймасштабнішому заході у сфері азартних ігор у Східній та Центральній Європі, зокрема, демонструє високу зацікавленість іноземних інвесторів щодо сфери азартних ігор в Україні.

summit SBC 9.JPG

Члени делегації КРАІЛ на фоні банеру

Олена Водолажко Членкиня КРАІЛ та Голова КРАІЛ Іван Рудий

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...