ГоловнаПроєкти регуляторних актів04.06.2021, 16:42

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Опису ідентифікаційної картки гравця»

Повідомляємо про оприлюднення прєкту рішення КРАІЛ «Про затвердження Опису ідентифікаційної картки гравця» розроблено на виконання пункту 29 частини першої статті 8, абзацу другого частини третьої статті 17 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», абзацу тридцять дев'ятого підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 891.

Метою прийняття проєкту рішення є необхідність визначення переліку даних, що мають міститися в ідентифікаційній картці гравця для здійснення верифікації гравця або відвідувача.

Проєкт рішення розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11;

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей: в паперовій формі (обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту постанови з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій разом з протоколом розбіжностей) на поштову адресу вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001 або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...