ГоловнаПроєкти регуляторних актів31.07.2024, 16:23

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо забезпечення прав маломобільних груп населення»

Повідомляємо про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо забезпечення прав маломобільних груп населення» (далі – проєкт постанови), розробленого з метою забезпечення прав маломобільних груп населення в частині забезпечення можливості маломобільних груп населення подання заяв на самообмеження, доступу до необхідної інформації у сфері організації та проведення азартних ігор та до місць провадження господарської діяльності.

Проєкт постанови розміщено на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11;

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей – у паперовій формі на поштову адресу: 01001, м. Київ,  вул. Б. Грінченка, 3,  або в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua (обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту постанови з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій надаються разом з протоколом розбіжностей).

Проєкт постанови

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...