ГоловнаПроєкти регуляторних актів22.02.2021, 16:45

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку забезпечення права осіб на доступ до публічної інформації в Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей»

Проєкт рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку забезпечення права осіб на доступ до публічної інформації в Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей» розроблено на виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05.05.2011 № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 583 «Питання виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Секретаріаті Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органах виконавчої влади» та підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 891, з метою вдосконалення організації доступу до публічної інформації, розпорядником якої є КРАІЛ.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення можуть надсилатися протягом 30 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ: поштою вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001, або в електронному вигляді на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...