ГоловнаНовини16.10.2024, 09:50

Про фінансові операції в мережі Інтернет!

КРАІЛ нагадує, що під час поповнення клієнтського рахунку гравця, оформлення заявок на повернення коштів чи виплату виграшів, гравцям слід користуватися тільки власною банківською карткою.

Законодавство України про азартні ігри містить низку вимог щодо здійснення фінансових операцій у мережі Інтернет, зокрема:

  • оплата ставок, повернення коштів, виплата виграшів гравцям здійснюються в безготівковій формі через онлайн-систему організатора азартних ігор у мережі Інтернет;

  • перевірка (підтвердження) належності гравцю платіжного засобу;

  • недопущення виплати виграшу, повернення коштів третім особам.

Попереджаємо, що недотримання зазначених вимог може мати негативні наслідки для гравців.

Так, поповнення клієнтського рахунку гравця слід здійснювати виключно за допомогою платіжних сервісів, що пропонуються в особистому кабінеті, на офіційному вебсайті (мобільному додатку) організатора азартних ігор.

У жодному разі не перераховуйте кошти на банківські картки третіх осіб. Такий спосіб поповнення клієнтського рахунку гравця суперечить законодавству та не є належним доказом перерахунку коштів організатору азартних ігор.

Пам’ятайте, що у разі поповнення клієнтського рахунку гравця за допомогою платіжного засобу, що не належить гравцю, або у разі зазначення в заявці на виплату коштів платіжного засобу, що не належить гравцю, організатор азартних ігор може заблокувати фінансову операцію, обмежити право користування клієнтським рахунком гравця та анулювати виграші.

Звертаємо увагу, що перед початком гри слід ознайомитися з Правилами проведення азартних ігор, які містять такі важливі моменти, як вимоги до гравця, його права та обов’язки, права та обов’язки організатора азартних ігор, порядок внесення ставок, умови отримання виграшу, порядок вирішення спорів тощо.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...