ГоловнаНовини19.09.2024, 16:06

КРАІЛ продовжує вживати заходів для блокування мобільних додатків із нелегальними азартними іграми

За результатами співпраці КРАІЛ та Google LLC, яка стала можливою завдяки сприянню Міністерства цифрової трансформації України, на платформі цифрової дистрибуції компанії Google Play заблоковано 19 мобільних додатків із нелегальними азартними іграми.

КРАІЛ посилює протидію негативним наслідкам функціонування азартних ігор у мережі Інтернет у зв’язку з рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 20 квітня 2024 року «Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет», введеним у дію Указом Президента України від 20 квітня 2024 року № 234/2024.

Рішення РНБО прийнято з метою захисту прав і законних інтересів громадян України та недопущення використання особливостей сфери азартних ігор державою-агресором.

Слід зауважити, що на сьогодні саме нелегальні оператори азартних ігор, у порушення вимог законодавства, використовують сервіси Google для популяризації своїх послуг та безпосереднього надання таких послуг через мобільні додатки.

КРАІЛ звертається з проханням у разі виявлення мобільних додатків із нелегальними азартними іграми на міжнародних платформах цифрової дистрибуції повідомляти про це КРАІЛ за допомогою спеціальної електронної форми Повідомлення про порушення у сфері азартних ігор, розміщеної в розділі «Повідом про порушення у сфері азартних ігор» на головній сторінці офіційного вебсайту КРАІЛ, або ж зателефонувати на безкоштовну гарячу лінію: (0800) 50-13-77.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...