ГоловнаНовини30.08.2024, 15:03

КРАІЛ продовжує співпрацю з Apple з питань протидії функціонуванню нелегальних азартних ігор

За результатами співпраці КРАІЛ та Apple Inc. на платформі цифрової дистрибуції компанії вже заблоковано 62 мобільні додатки з нелегальними азартними іграми, доступність яких на території України спричинила порушення вимог національного законодавства, а також призводила до негативних наслідків для громадського здоров’я українців.

Закликаємо за жодних обставин не використовувати послуг таких мобільних додатків, адже участь гравця в організованій без ліцензії азартній грі призводить до адміністративної відповідальності та може каратися штрафом.

Нагадуємо, що перевірити наявність у суб’єктів господарювання ліцензії на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор (місце розташування гральних закладів, бренд, назви (доменне ім’я) вебсайтів/мобільних додатків у мережі Інтернет тощо) завжди можна на офіційному вебсайті КРАІЛ в інформаційному блоці «Реєстри та переліки».

У разі виявлення мобільних додатків із нелегальними азартними іграми на міжнародних платформах цифрової дистрибуції просимо інформувати про це КРАІЛ за допомогою спеціальної електронної форми Повідомлення про порушення у сфері азартних ігор, розміщеної в розділі «Повідом про порушення у сфері азартних ігор» на головній сторінці офіційного вебсайту КРАІЛ, або ж зателефонувати на безкоштовну гарячу лінію: (0800) 50-13-77.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...