ГоловнаНовини29.03.2024, 08:23

Представник КРАІЛ взяв участь у відкритті спеціалізованого центру соціально-психологічної підтримки «Простір життя. Life Space»

26 березня 2024 року начальник відділу відповідальної гри та запобігання вираженій ігровій залежності управління захисту прав громадян КРАІЛ Юрій Юрчук взяв участь у заході, присвяченому відкриттю спеціалізованого центру соціально-психологічної підтримки «Простір життя. Life Space».

У заході також взяли участь представники Міністерства соціальної політики України, Національної соціальної сервісної служби України, Київської міської та обласної державних адміністрацій, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Центр створено з метою надання комплексної (соціальної, психологічної, юридичної) допомоги людям із ризиком ігрової залежності, їхнім сім’ям та близьким, а також реалізації наукових та освітніх проєктів у сфері профілактики лудоманії.

«КРАІЛ сьогодні веде активну профілактичну діяльність, спрямовану на підвищення рівня обізнаності громадян щодо можливих ризиків від участі в азартних іграх. Ігрова залежність, як і будь-яка залежність, може серйозно впливати на життя людини та її оточуючих. Саме тому, надання соціально-психологічних послуг у спеціалізованих центрах є важливим елементом запобігання ігровій залежності», – наголосив Юрій Юрчук.

Варто зазначити, що в основу роботи Центру буде покладено проєкт державного стандарту соціальної послуги «Соціально-психологічна реабілітація осіб із ігровою залежністю», розробку якого сьогодні завершують фахівці ГС «Центр відповідальної гри» разом з Міністерством соціальної політики України та Національною соціальною сервісною службою України.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...