ГоловнаНовини09.08.2022, 14:56

КРАІЛ та UkraineInvest уклали Меморандум про співпрацю

9 серпня 2022 року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей та ДП «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest) уклали Меморандум про взаємодію і співпрацю.

Документ підписали в. о. Голови КРАІЛ Олена Водолажко та в. о. Виконавчого директора ДП «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» Євгеній Шакотько.

Підписання Меморандуму дозволить консолідувати зусилля зі створення сприятливих організаційних і економічних умов для залучення інвестицій у сфері організації та проведення азартних ігор. Зокрема, співпраця між установами передбачатиме проведення робочих зустрічей, надання консультацій з питань залучення інвестицій, організацію та проведення спільних заходів (зустрічей, круглих столів, відеоконференцій) тощо.

Довідково. Державне підприємство «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest) — дорадчий орган при Кабінеті Міністрів України, що був створений з метою залучення в Україну прямих іноземних інвестицій та вдосконалення іміджу держави як привабливої для інвестування країни. У лютому 2021 року Кабмін визначив UkraineInvest уповноваженою установою для підтримки інвестиційних проєктів, які мають намір отримати державну підтримку.

Команда Офісу надає достовірну та актуальну інформацію щодо інвестиційних можливостей, консультації щодо ведення бізнесу в Україні, сприяє комунікації інвесторів із урядовими агенціями всіх рівнів. Основні напрямки діяльності: формування сприятливого інвестиційного клімату; допомога інвесторам у веденні бізнесу в Україні; генерування можливостей для збільшення інвестицій в економіку України.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...