ГоловнаНовини15.04.2022, 17:19

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей прийнята до європейської організації органів-регуляторів — GREF!

На цьому тижні Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей була прийнята до організації європейських органів-регуляторів GREF (Gaming Regulators European Forum).

Раніше КРАІЛ звернулася до GREF із запитом про членство в організації за спрощеною процедурою без сплати членського внеску на 2022 рік, зважаючи на повномасштабне вторгнення рф на територію України.

14 квітня український регулятор отримав позитивну відповідь від GREF щодо прийняття. Щиро вдячні за оперативний розгляд заявки КРАІЛ та можливість долучення до найкращих практик у сфері регулювання азартних ігор та лотерей.

Також дякуємо нашим європейським колегам за підтримку України і сприяння поширенню інформації щодо гуманітарної, інформаційної та іншої допомоги нашій державі.

Завдяки членству в GREF ми не тільки матимемо змогу для розширення співробітництва, обміну досвідом, а й долучимося до майданчику для транслювання зовнішньополітичного курсу держави для країн ЄС та міжнародної спільноти в цілому.

Певні, що це сприятиме розвитку сфери азартних ігор та лотерей в Україні навіть у такий надважкий час.

Разом — переможемо!

Довідково. GREF (Gaming Regulators European Forum – http://www.gref.net/) — організація європейських органів-регуляторів, що є центральним форумом, на якому представники відповідних органів обмінюються інформацією та обговорюють формування політики щодо сфери регулювання азартних ігор та лотерей. Зокрема, це платформа для міжнародного співробітництва органів влади між європейськими країнами, яка допомагає формувати спільну координуючу політику у сфері регулювання організації та проведення азартних ігор.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...