ГоловнаНовини17.12.2021, 17:45

Шановні організатори азартних ігор!

КРАІЛ звертає увагу, що відповідно до частини четвертої статті 49 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо проведення азартних ігор» (далі – Закон) щорічна плата за ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор за кожен рік дії ліцензії сплачується не пізніше, ніж за тридцять днів до початку кожного наступного року дії ліцензії.

Відповідно до частини шостої цієї статті Закону щорічна плата за ліцензії на гральний автомат, гральний стіл, букмекерський пункт за кожен рік дії ліцензії сплачується не пізніше, ніж за тридцять днів до початку кожного наступного року дії ліцензій.

Абзацом другим пункту 3 розділу ХІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону визначено, що до дня введення в експлуатацію Державної системи онлайн-моніторингу щорічна рівна частина плати за ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино у мережі Інтернет, а також щорічна плата за гральний автомат сплачуються у потрійному розмірі.

Нагадуємо, що розміри плати за ліцензії та строки дії ліцензій визначені Законом.

З інформацією про дату видачі ліцензій можна ознайомитися на офіційному вебсайті КРАІЛ у розділі «Реєстри та переліки».

З інформацією про казначейські рахунки щодо сплати за ліцензії на здійснення діяльності у сфері організації і проведення азартних ігор можна ознайомитися за посиланням.

Просимо звернути увагу, що в призначенні платежу необхідно обов’язково зазначати номер та дату рішення КРАІЛ, на підставі яких видана ліцензія у сфері діяльності з організації і проведення азартних ігор, а також виробничі/серійні номери грального обладнання.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...