ГоловнаНовини22.06.2021, 15:22

Про набрання чинності рішення КРАІЛ від 28.04.2021 № 179 «Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей, та Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей»

Повідомляємо про набрання чинності 22.06.2021 рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей від 28.04.2021 № 179 «Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей, та Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей» (далі Рішення), зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 08 червня 2021 року за №№ 769/36391, 770/36392, (Офіційний вісник України № 47 22.06.2021).

Рішення розроблено відповідно до частини третьої статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію» (із змінами).

Рішенням затверджено Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей та Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей.

Відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється у разі потреби у виготовленні більш як 10 сторінок запитуваних документів відповідно до Розміру фактичних витрат на копіювання та друк, визначених КРАІЛ, що надаються за запитом на інформацію. Плата за копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, стягуються починаючи, з 11-ої сторінки.

Відповідь на запит разом із рахунком надається запитувачу інформації одночасно з 10 безкоштовними сторінками копій запитуваних документів. При цьому запитувачу надається можливість ознайомлення із необхідними йому документами у спеціальному місці для роботи запитувачів із документами та їх копіями або шляхом надання посилання на інші загальнодоступні джерела тощо.

Оплата рахунка здійснюється у будь-якій фінансовій установі, зручній для запитувача інформації. Запитувані документи надаються протягом 3 робочих днів після підтвердження факту оплати. Відповідь на запит не надається у разі повної або часткової відмови запитувача від оплати рахунка.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...