ГоловнаНовини15.06.2021, 18:39

Про набрання чинності рішення КРАІЛ від 13.04.2021 № 152 «Про затвердження Порядку стажування громадян із числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей»

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей повідомляє про набрання чинності 15.06.2021 рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей від 13.04.2021 № 152 «Про затвердження Порядку стажування громадян із числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 02.06.2021 за № 727/36349 (далі – Рішення) (Офіційний вісник України № 45 15.06.2021).

Рішення розроблено відповідно до частини дев’ятої статті 48 Закону України «Про державну службу» та абзацу третього підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 891.

Рішенням затверджено Порядок стажування громадян із числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, а саме громадян України віком до 35 років, які є студентами закладів вищої освіти або здобули вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби, з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби  в апараті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Також Порядком передбачено, що допуск на стажування та визначення строку проходження стажування здійснюються на підставі заяви особи, яка має намір пройти стажування в апараті КРАІЛ (далі – стажист), і згоди керівника відповідного структурного підрозділу КРАІЛ, що оформлюється наказом керівника апарату КРАІЛ.

Стажування молоді в апараті КРАІЛ здійснюється з ініціативи керівника апарату КРАІЛ, керівників вищих навчальних закладів, молодіжних громадських формувань та осіб, які бажають пройти стажування.

Зміст стажування визначається індивідуальним планом стажування, що визначає участь стажиста у вирішенні перспективних і поточних завдань, які ставить йому керівник стажування (вирішення організаційних питань, підготовка аналітичних, інформаційних довідок, проєктів розпорядчих і нормативних документів).

Порядок встановлює обов'язки, як керівника стажування, так і безпосередньо стажиста, а також підстави припинення стажування.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...