ГоловнаНовини30.04.2021, 16:27

До уваги громадян!

До КРАІЛ надходять чисельні скарги гравців на дії деяких суб’єктів, що здійснюють свою діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор, яка провадиться в мережі Інтернет, у зв’язку з цим вважаємо за необхідне повідомити наступне.

Відповідно до частини першої статті 24 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» у своїй діяльності організатор азартних ігор зобов’язаний проводити виключно дозволені цим Законом види азартних ігор лише після отримання ліцензії на організацію та проведення відповідного виду діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор.

КРАІЛ прийняла низку рішень про видачу ліцензій на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет і на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності. Ознайомитися з такими організаторами азартних ігор, їх вебсайтами та мобільними додатками, із використанням яких може здійснюватися відповідна діяльність, можна за посиланням Реєстри та переліки.

Відповідно до частини сьомої статті 24 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» забороняється розповсюджувати, давати доступ, пропонувати до завантаження або іншим чином поширювати в Україні вебсайти, мобільні додатки та/або інше гральне обладнання для участі в азартних іграх, якщо такі вебсайти, мобільні додатки та/або інше гральне обладнання надають доступ до серверів або баз даних осіб, які не є організаторами азартних ігор відповідно до цього Закону.

Звертаємо увагу, що будь-яка інша діяльність, аніж зазначена у ліцензіях, у тому числі, яка проводиться в мережі Інтернет, в Україні заборонена.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...