ГоловнаНовини18.01.2021, 13:46

Про реєстрацію Міністерством юстиції України Рішення КРАІЛ від 17.12.2020 № 26

Мін’юст зареєстрував рішення КРАІЛ від 17.12.2020 № 26 "Про затвердження Порядку видачі власнику приміщення дозволу, що підтверджує відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі вимогам, встановленим ЗУ “Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор”

Рішенням передбачається встановити механізм видачі, власнику приміщення дозволу, що підтверджує відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі вимогам, встановленим Законом України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» на території України. Наразі такого нормативно-правового акту не було, що перешкоджало реалізації положень Закону. Адже дозвіл є одним з необхідних документів для одержання ліцензій у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор.
Порядок видачі дозволу поширюється на всіх осіб, які є власниками приміщення в якому планується здійснюватися вид діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор. Також він розповсюджується на кожне приміщення в якому планується провадити господарську діяльність відповідної сфери.

Подати заяву та необхідні документи для одержання дозволу заявник може двома способами. Особисто в паперовій формі або поштовим відправленням. Разом з заявою подаються такі документи:

◾️оригінал або засвідчена копія правовстановлюючого документа на приміщення;
◾️свідоцтво про встановлення готелю певної категорії;
◾️технічний паспорт.

Дозвіл видається у випадку подання повного пакета документів та відповідності приміщення вимогам встановленим Законом України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Нормативно-правовий акт набирає чинності з дня опублікування в установленому законодавством порядку.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...