ГоловнаЦікаві статті13.08.2024, 10:39

КРАІЛ розробила е-брошуру про небезпеку азартних ігор для молоді

З метою формування свідомого та відповідального ставлення до азартних ігор серед учнів та студентів, у межах триваючої інформаційної кампанії з підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних з азартними іграми, КРАІЛ розробила електронну брошуру «Азартні ігри – це незвичайна гра: чому варто бути обережними».

Важливо розуміти, що азартні ігри несуть із собою певні ризики. Коли гравець втрачає контроль і гра перестає бути розвагою, вона може мати негативні наслідки для фізичного, психологічного та соціального стану не тільки гравця, але й для його близького оточення.

КРАІЛ сподівається, що ця брошура допоможе молоді усвідомити потенційні ризики азартних ігор і зробити свідомий вибір у майбутньому на користь безпечного та відповідального підходу до гри.

За сприяння Міністерства освіти і науки України вже розпочато поширення зазначеної е-брошури серед закладів освіти. Крім цього, важливим є також включення зазначених питань Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» у проєкти методичних рекомендацій «Пріоритетні напрями роботи психологічної служби в системі освіти України у 2024/2025 навчальному році» та методичних рекомендацій щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2024/2025 навчальному році.

Ознайомитися з е-брошурою можна за посиланням.

Нагадуємо, що особи, які не досягли 21-річного віку, не можуть брати участь в азартних іграх.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...