ГоловнаНовини10.05.2023, 15:00

КРАІЛ продовжено членство у GREF

Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей продовжили членство у GREF (Gaming Regulators European Forum) за спрощеною процедурою без сплати членського внеску на 2023 рік, зважаючи на повномасштабне вторгнення рф на територію України.

Членство у GREF дає змогу Комісії звертатися та долучатися до cпільної роботи європейських органів-регуляторів з питань регулювання сфери азартних ігор та лотерей, обговорювати поточні проблеми та виклики, брати участь у дискусіях про майбутнє, ділитися новими напрацюваннями для покращення цієї сфери. Також, завдяки членству у GREF, КРАІЛ має можливість забезпечувати умови для розширення співробітництва, обміну досвідом та інформаційної підтримки у сфері регулювання азартних ігор та лотерей.

Нагадаємо, у лютому 2022 року КРАІЛ було прийнято до організації європейських органів-регуляторів GREF.

Довідково. GREF (Gaming Regulators European Forum – http://www.gref.net/) — організація європейських органів-регуляторів, що є центральним форумом, на якому представники відповідних органів обмінюються інформацією та обговорюють формування політики щодо сфери регулювання азартних ігор та лотерей. Зокрема, це платформа для міжнародного співробітництва органів влади між європейськими країнами, яка допомагає формувати спільну координуючу політику у сфері регулювання організації та проведення азартних ігор.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...