ГоловнаНовини26.07.2022, 10:36

КРАІЛ закликає до виконання зобов’язань у частині внесення щорічної плати за ліцензії

В умовах війни кожна сплата на користь держави є значним внеском у спільній боротьбі з військовою агресією росії, свідченням стійкості нашої економіки, основою якої, перш за все, є бізнес та його рішуча підтримка.

Водночас забезпечення дотримання організаторами азартних ігор вимог законодавства — одне з пріоритетних завдань КРАІЛ як державного регулятора у сфері організації та проведення азартних ігор та лотерей.

Так, до зобов’язань організаторів азартних ігор відноситься своєчасне внесення плати за отриману ліцензію/ліцензії. Тому нагадуємо положення Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», що, зокрема, регулює порядок проведення оплати за відповідні ліцензії:

  • згідно цього Закону щорічна плата за ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор, а також за ліцензії на гральний автомат, гральний стіл, букмекерський пункт за кожен рік дії ліцензії сплачується не пізніше, ніж за тридцять днів до початку кожного наступного року дії ліцензії;
  • розмір плати за ліцензію визначається розміром мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня року, в якому приймається рішення про видачу ліцензії, та сплачується щорічно рівними частинами. 

Інформація про казначейські рахунки щодо сплати за ліцензії на здійснення діяльності у сфері організації і проведення азартних ігор доступна на сайті КРАІЛ у розділі «Послуги»/«Казначейські рахунки, щодо сплати за ліцензії на здійснення діяльності у сфері організації і проведення азартних ігор».

          ❗Звертаємо увагу, що в призначенні платежу необхідно обов’язково зазначати номер та дату рішення КРАІЛ, на підставі якого видана ліцензія.  Відповідно до вимог Закону, несплата або прострочення здійснення плати за ліцензію понад два місяці є підставою для анулювання ліцензії.

Пам’ятаймо, що поповнюючи державний бюджет, організатори азартних ігор не лише виконують свої зобов’язання, а й підтримують ЗСУ та наближають нашу перемогу!

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...