ГоловнаНовини01.10.2021, 10:42

Про набрання чинності рішення КРАІЛ від 21 липня 2021 року № 440 «Про затвердження Переліку відомостей, які відображаються в Єдиному реєстрі державних лотерей, запроваджених в Україні», яке зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 вересня 2021 року за № 1211/36833

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей повідомляє про набрання чинності 01 жовтня 2021 року рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей від 21 липня 2021 року № 440 «Про затвердження Переліку відомостей, які відображаються в Єдиному реєстрі державних лотерей, запроваджених в Україні», яке зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 вересня 2021 року за № 1211/36833 (Офіційний вісник України № 76 від 01 жовтня 2021 року).

32.jpg

Рішення КРАІЛ «Про затвердження Переліку відомостей, які відображаються в Єдиному реєстрі державних лотерей, запроваджених в Україні» (далі –  рішення) розроблено на виконання вимог абзацу третього частини третьої статті 5 Закону України «Про державні лотереї в Україні» (далі – Закон), абзацу четвертого підпункту 2 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 891 (зі змінами) (далі – Положення).

Метою прийняття рішення є  затвердження переліку відомостей, які повинні відображатися в Єдиному реєстрі державних лотерей, запроваджених в Україні та подальшим його веденням Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей, шляхом внесення відомостей про державні лотереї за відповідним поданням оператора державних лотерей.

Згідно з частиною третьою статті 5 Закону лотерея набуває статусу державної з моменту опублікування затверджених оператором державних лотерей умов проведення такої лотереї. За поданням оператора державних лотерей, яке подається протягом п’ятнадцяти днів після дати опублікування, державна лотерея підлягає обов’язковому внесенню Уповноваженим органом (відповідно до частини першої статті 5 Закону Уповноваженим органом визначено Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей) до Єдиного реєстру державних лотерей, запроваджених в Україні.

Внесення лотереї Уповноваженим органом до Єдиного реєстру державних лотерей, запроваджених в Україні, здійснюється протягом десяти днів з дати одержання подання оператора державних лотерей.

Єдиний реєстр державних лотерей, запроваджених в Україні, ведеться в електронній формі і є відкритим для безоплатного публічного доступу до нього.

Прийняття рішення забезпечить реалізацію вимог Закону та Положення шляхом ведення Єдиного реєстру державних лотерей, запроваджених в Україні, який мстить такі відомості:

1. Відомості щодо назви державної лотереї.

2. Відомості щодо найменування оператора державних лотерей.

3. Відомості щодо періоду проведення державної лотереї, який включає дату початку проведення державної лотереї та дату завершення (припинення) проведення державної лотереї.

lot.jpg

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...